Tuesday, December 21, 2021

20 råd dejta man gift

20 råd dejta man gift



Jag vet inte vilka andra alternativ jag har, det var allt jag fick med att träffa honom och nu ser jag honom inte. Jag litar inte på honom så jag tror inte att han kommer att slutföra skilsmässan. Att bli kär i en gift man kan vara en mycket smärtsam upplevelse. Så efter skilsmässan ville jag inte ha ett annat "all in"-förhållande. Jag fick nyligen reda på att han är otrogen mot mig med andra kvinnor förutom sin fru. 20 råd dejta man gift U, 20 råd dejta man gift. Klicka bara här för att få råden du behöver.





Råd för att dejta en gift man



Sedan urminnes tider har samhället alltid sett illa för att ha en affär med en gift man. Det finns faktiskt några ögonblick då du kan överväga att dejta en gift man. Varför inte dejta en gift man? De är mognare och rikare än yngre och singelkillar. Dessutom är de säkrare och kommer sannolikt att få dig att känna dig säker och skyddad.


Att vara otrogen med en gift man är dock ett alternativ du måste kassera så fort det dyker upp i ditt huvud. På en skala av 10, 20 råd dejta man gift, att ha en affär med en gift man eller älska en gift man är ungefär 9.


Ja, det är så illa. En av nackdelarna med att dejta en gift man är att även om du njuter av din relation med mannen, finns det en stor chans att en annan person mår illa. Du vet, en gift man har en partner någonstans som kan ha sett några tecken på otrohet. Du kanske inte ser något fel i att vara otrogen med en gift man först. Att dejta en gift man betyder i huvudsak att det kostar en annan mänsklig lycka och frid. En gift person är juridiskt bunden till en annan person.


Även om ni alla är kärleksfulla, kommer din partner alltid att tänka på en annan person. ändå, 20 råd dejta man gift, det finns en väg ut på hur man slutar dejta en gift man.


Den enkla lösningen blir att avsluta affären. En gift man kan ta hand om dig och få dig att känna himlen på jorden. De kan till och med lova dig en massa saker.


Det finns dock det faktum att de har en hustru som de redan lovat på gott och ont. Som sådan kommer han alltid att vara ansvarig inför en annan person förutom dig. Till en början kan det se ut som att ni båda är djupt förälskade, men sanningen är att det inte finns någon garanti för att ert förhållande kommer att bestå. Så länge han är gift med en annan person kommer du alltid att vara en reservplan som många faller tillbaka till efter att den ursprungliga planen misslyckats.


Med andra ord, ett förhållande med en gift man har en dyster framtid. Du bör aldrig dejta en gift man eftersom han är otrogen mot sin fru med dig. Om han är så modig nog att förråda det förtroende hans fru har för honom, vad tror du han kommer att göra när en annan vacker dam kommer? Tänk på det. Han ljuger förmodligen för sin fru att han är någon annanstans medan han är med dig. Att göra det betyder att han aldrig kan vara ärlig mot dig. Alla relationer har sina upp- och nedgångar.


Du bör avsluta din affär med en gift man eftersom du alltid kommer att vara den som får ta del av problemet under ett gräl.


Oavsett vad vissa människor kan ha berättat om gifta män, förstå att de vet att de har ett annat alternativ att falla tillbaka på. Verkligheten med att dejta en gift man är att du är beroende av dem. Se den här videon för att se konsekvenserna av fusk:. Att älska en gift man är detsamma som att kasta ut respekt genom fönstret. 20 råd dejta man gift, samhället och dina bekanta kommer aldrig att betrakta 20 råd dejta man gift en relation.


Så du måste avsluta en affär med 20 råd dejta man gift gift man. Att ha ett förhållande med en gift man betyder att du inte alltid kan lita på dem i tider av problem. Vanligtvis bör din partner alltid vara med dig i kristider. En gift man kommer dock alltid att vara den första att leta efter dörren när du behöver dem som mest. Varför skulle han det? Han är inte gift med dig eller i ett engagerat förhållande. En av anledningarna till att inte dejta en gift man är att du aldrig kommer att bli en del av hans familj.


Prioriteten för varje gift man skulle vara hans fru och hans barn, även om han sa att han inte älskar dem. Därför kommer han att välja dem när som helst eller dag framför dig. Folk serverar vanligtvis en tillbehör med den ledande maten som du kan äta efter 20 råd dejta man gift huvudföda. Det blir ditt öde om du är i ett förhållande med en gift man.


Ett förhållande med en gift man betyder att du kommer att lägga allt på förhållandet medan den gifte mannen ger mindre, 20 råd dejta man gift. Till exempel kan du ha hela dagen för honom medan han bara kan erbjuda några timmar eftersom han behöver ta hand om sina familjemedlemmar.


Även när han tillbringar natten med dig, kommer han att gå iväg för att gå hem och byta klänning. I huvudsak beror din tillgänglighet på hans schema och inte tvärtom.


20 råd dejta man gift när du tänker njuta av förhållandet, berövar kärleken till en gift man ditt tillväxtförhållande, vilket är avgörande för ett hälsosamt förhållande. En av nackdelarna med att dejta en gift man är att det berövar dig ett hälsosamt förhållande, 20 råd dejta man gift. En sund och stabil anslutning är full av tillit, ärlighet, lojalitet, respekt, öppen kommunikation och kompromisser. Ett ohälsosamt förhållande kommer sannolikt att hämma din tillväxt som person.


Till skillnad från ett typiskt förhållande ger en affär med en gift man dig begränsad frihet. Det finns tillfällen du känner för att prata med din partner om en incident. Verkligheten med att dejta en gift man innebär att du tänker två gånger eller kontrollerar tiden innan du ringer upp din partner, 20 råd dejta man gift. Det finns en anledning till att evenemangscentra vanligtvis är fulla av familjemedlemmar som skrattar och ler över måltider på festliga dagar.


Det är för att folk förväntar sig att du tillbringar de dagarna med dina nära och kära. Om du är otrogen med en gift man betyder det att du registrerar dig för en myriad av sömnlösa nätter.


Medan han förmodligen snarkar bredvid sin fru, kommer du att tänka på honom och dina planer med honom, vilket kanske aldrig kommer att hända. Det bästa är att aldrig dejta en gift man. Förutom att oroa sig för att hans fru ska få reda på det, 20 råd dejta man gift, du kommer ständigt att hålla utkik efter en nära släkting som går förbi och storleksanpassar varje person du ser på restauranger där du träffar.


Du är aldrig säker på om någon kikar på dig eller bara beundrar din klänning. Så, 20 råd dejta man gift, istället för att njuta av kvällen med någon du påstår att du älskar, är du rädd att någon ska få reda på det och beröva dig att njuta av ditt liv.


Även om han lämnar sin fru och familj för dig, finns det ingen garanti för att han kommer att gifta sig med dig. Och om han gifter sig med dig, finns det ingen garanti för att han inte kommer att vara otrogen mot dig. Verkligheten med att dejta en gift man är att du alltid kommer att tänka på honom, förhållandet och dig själv.


Kom alltid ihåg att en affär med en gift man har sin grund på en lögn. Dessutom är allt han säger till dig ensidigt.


Trots allt, 20 råd dejta man gift, hans fru är inte där för att försvara sig. Det är bäst att ta en gift mans ord som en nypa salt. Att välja ett förhållande med en gift man innebär att släppa andra lämpliga alternativ som yngre killar.


Primer ålder betyder att du har många valmöjligheter eftersom män vanligtvis flockas runt dig. Det är din chans att bestämma dig noggrant utan att vara begränsad till ett alternativ. Däremot en affär med en gift man 20 råd dejta man gift du kommer att spendera din yngre ålder med att jaga en dansande hägring.


Även om många samhällen säger sig vara toleranta och öppna för alla val, vet vi alla att de är 20 råd dejta man gift närsynt. Det bästa alternativet är att avsluta affären med honom. En annan anledning till att du inte ska dejta en gift man är att slutet vanligtvis är hemskt. Även om slutet på alla relationer aldrig är ett fall av ett lyckligt slut, är en affär med en gift man det värsta. Främst känner du smärtan på grund av bortkastad tid och för att din mage förmodligen hade varnat dig för att den kanske inte kommer att hålla.


Ännu viktigare är att han väljer en annan person framför dig. Ibland kan omständigheterna i livet erbjuda dig en gift man som det enda genomförbara alternativet, men du bör aldrig dejta en gift man. En affär med en gift man är ohälsosam och kan påverka ditt liv och ditt allmänna välbefinnande. Dessutom uppväger nackdelarna med att dejta en gift man dess fördelar, och du kommer alltid att vara den drabbade. Därför måste du avsluta din affär.


com kurs avsedd för gifta par är en utmärkt resurs för att hjälpa dig övervinna 20 råd dejta man gift de mest utmanande aspekterna av att vara gift.


Ta kurs, 20 råd dejta man gift. Äktenskapsråd. Att gifta sig Förberedelse för äktenskapslöften SE ALLA. Gift liv Sexliv Relation Romantik SE ALLA. Äktenskap Hjälp Skilsmässa Separation Otrohet SE ALLA. Äktenskapsfrågesporter Äktenskapscitat Videos. Äktenskapskurs Save My Marriage Föräktenskapskurs SE ALLA. Hitta en terapeut. Sök efter terapeut. Om oss Kontakta oss Skriv åt oss Annonsera hos oss © Copyright Alla rättigheter reserverade.


Av Rachael PaceExpert Blogger.





judisk dejtingtjänst



Om han ignorerar dina förfrågningar och vägrar att följa din tidslinje, kanske han inte är lika fullt investerad i ditt förhållande som du är. Ta dig tid att tänka på vad du verkligen vill. Det kan vara bäst att börja gå vidare från detta förhållande.


Om han inte är villig att gå vidare med dig kanske han aldrig gör det. Tänk noga innan du berättar för sin partner eller familj om din affär. Var försiktig när du bestämmer när och hur du ska avslöja sanningen. Säg, "Jag tror att du är skyldig henne sanningen. Att ljuga för henne är fel, och det hindrar oss från att verkligen vara tillsammans. Metod 3. Tänk på hur ditt förhållande började, vad du gillar med det och vad du ser i framtiden.


Du kan dock inse att du är väldigt upptagen och tycker om att ha en partner när du har ledig tid. Om så är fallet kan du bestämma dig för att fortsätta ditt förhållande som det är nu. Bestäm vad du vill ha för din framtid och börja sträva efter det. Framför allt förtjänar du att vara lycklig, oavsett om mannen du älskar kan vara en del av din framtid eller inte. Föreställ dig den framtid du vill ha och sätt sedan upp mål som hjälper dig att nå dit. Bryt ner dina mål i steg som du kan börja ta idag så att du kan bygga den framtid du vill ha.


Vårda ditt liv utanför din relation med honom. Istället för att kretsa ditt liv runt honom, gör saker som gör dig lycklig. Här är några saker du kan prova: [14] X Forskningskälla Tillbringa mer tid med dina vänner.


Håll koll på dina hobbyer och intressen. Ta lektioner för att lära dig en ny färdighet. Starta en ny hobby. Gå med i ett lokalt gym. Sök jobb som intresserar dig. Åk på familjesemester. Överväg att träffa andra män tills han gör ditt förhållande exklusivt. Bryt förhållandet om du vet att du behöver gå vidare. Prata med din man för att ta reda på om du verkligen har en framtid. Jessica Engle, MFT, MA Relationscoach.


Jessica Engle, MFT, MA. Om personen verkligen är otillgänglig måste du göra ditt bästa för att rikta din uppmärksamhet någon annanstans. Det kan vara svårt att bli av kärlek, men ta lite distans – minska tiden du ser dem och hur ofta du har kontakt med dem.


Det kommer att göra det möjligt för dig att gå vidare. Inte användbart 11 användbart 9. Inkludera din e-postadress för att få ett meddelande när denna fråga är besvarad. Hjälpsam 4 Inte användbar 0. Du förtjänar att ha en relation som är helt och hållet din. Hjälpsam 7 Inte användbar 0. Han kommer sannolikt att sätta sin fru och sina barn före dig, vilket kan vara mycket smärtsamt.


Du förtjänar att känna dig helt älskad! Nå ut till någon du litar på för att hjälpa dig hantera den här situationen. Hjälpsam 23 Inte användbar 2. Försök att inte få upp dina förhoppningar om han har en vana att ljuga. Hjälpsam 19 Inte användbar 3. Du kanske också gillar How to. De bästa emojierna som en tjej kommer att använda om hon gillar dig. Hur. Hur man bygger förtroende i ett förhållande igen: läka ditt förhållande efter att ha ljugit, fusk eller svek.


Hur man hanterar en otrogen flickvän: 11 steg. Fler referenser 8. Om denna artikel. Medförfattare av:. Medförfattare: Uppdaterad: 2 september, Kategorier: Relationer. På andra språk Español: amar a un hombre casado. Italiano: Amare un Uomo Sposato. Português: Amar Um Homem Casado. Deutsch: Einen verheiraten Mann lieben. Русский: любить женатого мужчину. Français: aimer un homme marié.


Bahasa Indonesia: Mencintai Pria yang Sudah Menikah. العربية: التعامل مع مشاعر الحب تجاه رجل متزوج. ไทย: รักผู้ชายที่แต่งงานแล้ว. 中文: 爱一个已婚男人. Nederländska: Verliefd zijn op en getrouwde man. Tiếng Việt: Yêu một người đàn ông đã có vợ. 日本語: 既婚男性と恋愛する. 한국어: 기혼 남성과 연애하는 법. हिन्दी: विवाहित पुरुष से प्यार करें. Tack till alla författare för att ni skapat en sida som har lästs , gånger. Läsarens framgångsberättelser Ozi H nov. Men då, jag kunde bara inte komma på det eftersom jag är förvirrad, att dejta en gift man är faktiskt mest förvirrande, särskilt när han är äldre.


Fler läsarberättelser Dölj läsarberättelser. Hjälpte den här artikeln dig? Cookies gör wikiHow bättre. Genom att fortsätta använda vår sida godkänner du vår cookiepolicy. Ozi H nov Brandi okt Nida Feria 17 juli, Chip Moore 6 aug, Neo Makere 4 juli, jag är ifylld, jag förstår vissa saker bättre nu. Dela din! Fler framgångshistorier Dölj framgångshistorier. snälla vet detta. Jag älskade faktiskt den här mannen, han var min bästa vän, vi kände varandra innan han gifte sig.


De åren jag inte var i kontakt med honom var ganska jobbiga för mig, jag lyckades dock uppfostra min son. Jag vägrade tänka på Shawn, jag vägrade låta mina känslor av sårad, ångest och hopplöshet komma upp till ytan och förstöra mig...Jag hade en son som jag var tvungen att ta hand om...Jag var tvungen att bekämpa depressionen, smärtan, etc och på något sätt gå upp varje dag och möta världen medan jag var död inombords.


Jag var ensam men jag kunde hantera det lite. Ensamheten började komma till mig förra året och jag vet att Gud besvarar böner...han har besvarat mina många gånger om. Ja, min tro och relation till Gud växte under den tid jag valde att fokusera på mig själv och min son men jag nådde ett stadium där jag kände mig ensam och ville ha sällskap och kärlek och hjälp med min son. Jag kände att jag var tvungen att sona mina synder och göra det rätt med Gud. Men nu kände jag mig lite redo att släppa in någon.


Jag bad och trodde på att Gud besvarar böner. Det var ett utlandssamtal. Jag hade inget annat val än att svara och sa åt personen att hålla på. Jag är på träning. Jag överlåter nu till min son att bestämma om han vill ha sin pappa i sitt liv eller inte. Jag tror att han är gammal nog att fatta de besluten.


Shawn säger hela tiden till honom att han älskar honom och finns där för honom och kommer att göra allt för honom. Min son är så extatisk att han har en mormor till. Hon ringer honom och säger att hon älskar honom och ber för honom. Jag är så glad för min sons skull! Gud besvarade en av mina böner! de saker jag har bett om. Hörde han mina böner till Gud?!!! Är det här Gud som svarar på mina böner?! Har Shawn kommit tillbaka till mitt liv som ett svar på mina böner??


Snälla Gud svara mig!!!!! Har jag sögs tillbaka in i det med honom??? Jag gör mitt bästa för att låta bli. Det har inte hänt igen när vi diskuterade att vi måste ha självkontroll och fokusera på vår son plus att han fortfarande är gift.


Men vår tid tillsammans kändes så rätt och så jäkla bra. Men han är fortfarande gift, han insisterar på att tiden löser sig. Han vill så gärna vara med mig. Han ifrågasätter varför han gifte sig med sin fru istället för mig. Han har 3 barn med hennes 16-åriga tvillingpojkar och en årig pojke.


Han ser dem; kanske 3 gånger varannan månad...Jag är osäker. Han jobbar mycket och hans fokus är att försörja dem.


Han vill ha mig och min son i sitt liv ... han insisterar på att vi inte kan komma ifrån honom igen. Han kommer att hitta oss vart vi än går och har för avsikt att hävda sig i våra liv och ta hand om oss så gott han kan. Han kommer inte att förlora oss igen.


Han kan inte ge upp oss och glömma oss. Jag har bett honom om det många gånger, jag sa till honom att han måste släppa oss och fokusera på hans familj. Han kan inte ha 2 kvinnor och 2 familjer. Jag förtjänar mer! Så jag vet hur ni alla känner. Jag vet vad det är att älska en gift man. Jag har gråtit kanske dagligen från det att Shawn dök upp igen i mitt liv. Känslor jag hade begravt så djupt och aldrig tagit itu med. Han har också återuppstått känslor av kärlek, vänlighet, värme, förståelse, vänskap ... alla de goda känslor vi kvinnor längtar efter från en man.


Just nu fortsätter jag att be och be Gud om styrka att leva dagligen och gå framåt och om svar. Jag vidareutbildar mig och tänker slutföra kursen mycket snart. Jag planerar min årliga semester och tänker ta den med min son. Jag funderar på att migrera till ett annat land som har bättre möjligheter för min son.


Jag försöker dagligen fokusera på det positiva och ge beröm för välsignelser. Jag är välsignad — jag har kärlek från en man som älskar mig och vägrar att inte ge upp mig även om jag ger upp honom, jag fick uppleva kärlek igen med middag, dans, film, presenter, jag värdesätter dessa minnen så mycket, min son har en pappa och en annan mormor och jag har Guds kärlek som förstår mig fullständigt och förlåter mig när jag krånglar och räddar mig många gånger om.


Låt oss alla be för varandra och behålla varandra i våra tankar. Att älska en gift man är extremt svårt. Gud är vår domare och vad vi än gör måste vi möta konsekvenserna av våra handlingar. Var stark och välsignad och positiv. Jag dejtar en gift man. Först var det bara ett oavsiktligt släng. Sedan började vi åka iväg tillsammans. Han tar med mig på alla dessa helgresor, betalar allt och ber mig låtsas vara hans fru!


Till och med folk har kommenterat det. Jag tror att han verkligen gillar dig, säger mina vänner. Pratar om att lämna sin fru och jag skulle kunna passa in i hans familj. Jag har varit gift och det vill jag inte alls.


Vi har träffats i fyra månader varannan vecka på dessa minisemestrar. Undrar när jag får träffa honom nästa gång! Jag har varit på igen med en man i 24 år.


Jag är gift, men bara tills vår son är uppvuxen vet alla inblandade detta. Jag har stött bort den andra mannen gång på gång för att han aldrig var öppen med att ha känslor för mig, sedan kommer han tillbaka till mitt liv igen när han planerar att gifta sig.


Jag undviker honom igen, men en månad innan hans bröllop träffas vi, han hävdar att han har älskat mig, gör det fortfarande men gifter sig fortfarande. mitt hjärta har krossats om och om igen i flera år. Nu när han är gift har jag problem med det, att vara nygift är helt annorlunda än att två personer bjuder på tid.


men jag hatar att göra det mot en annan kvinna också, men i mitt hjärta kan jag inte släppa honom. Jag vet att jag måste göra det för mitt eget bästa, han kan omöjligt älska två kvinnor. Jag är en idiot. Varför går du inte och dejtar en singel och tillgänglig man? sparar dig så mycket mer problem på vägen. Sluta slösa bort din värdefulla tid med en gift man. SÅ inte värt det. Gå ut. Att dejta en gift man är en av de VÄRSTA upplevelser du kan göra dig själv. Stort misstag - han lurar dig, använder dig, utnyttjar dig och utseende!


han har redan försökt kontrollera dig -. Tja, om du väljer att dejta en gift man - jag skulle säga att INTE - men om du gör det - gå vidare och skaffa en pojkvän.


Det är åtminstone reservplanen -. Så många människor blir sårade över förhållandet med en gift man och ändå, oavsett hur många gånger folk ger dig råd om och om igen kan du fortfarande inte komma ut. Det är lättare sagt än gjort.


oavsett hur din situation är - kärlekshotet som förbinder er två tillsammans klipptes eller kopplades bort - Du förlorade bara en person som ärligt talat inte älskar dig.


Men det är han som förlorat en person som verkligen älskar honom. Det är du. Använd din värdefulla tid och självrespekt för att öppna dörren för vem han är sanningsenligt tillgänglig och uppskatta dig.


Som hundratals kvinnor här har jag dejtat en gift man men i 6 år. Hans barn är nu 18, hans dotter går på college, hans son går på college men bor hemma men han visar ingen ansträngning för att gå vidare med sina planer på att lämna sin fru, sälja sitt hus eller presentera mig för någon av sina vänner.


Jag trodde aldrig att jag skulle hamna i den här typen av situation. Jag uppskattar att ni alla lägger ut er och delar med er. Jag önskar att kvinnor inte skulle göra det här. Det är fel och skit.. Min vän gjorde det men jag är lite illamående över att hon inte skulle bry sig om hans familj. Jag var ensamstående förälder och letade bara efter någon att älska och ta hand om mig och min dotter. Det slutade med att jag träffade den här underbara killen på mitt jobb och tyvärr var han gift. Efter det hamnade vi tillsammans och fick ett barn tillsammans.


Om jag kunde göra om allt igen skulle jag definitivt göra saker annorlunda. Det gör mig väldigt ledsen att höra att så många kvinnor trasslar in i en sån här röra. Jag önskar att jag hade familj och vänner som kunde ge mig bättre råd och kanske hade saker och ting varit annorlunda för mig. Det är tråkigt att människan än i dag fortfarande har makten att göra vad de vill och inte ta fullt ansvar för sina handlingar.


Jag hoppas att detta skulle hjälpa alla er som kämpar med det beslut jag var tvungen att fatta. Jag kommer att be för alla er som kämpar med detta val. Jag dejtade en gift man i 2 år och han gör fortfarande en ursäkt för att lämna sin fru, men jag älskar honom fortfarande.


Nu försökte jag komma ut men jag vet bara inte hur. Kanske är det så här dum jag är. Att vara dum betyder "se sanningen, känna till sanningen men fortfarande tro på lögnerna. Han var min kollega med en mycket högre position än mig. Vi börjar byta sms i en månad innan vi träffade varandra och till slut sov tillsammans. Jag sa till honom att jag inte kommer att be honom att lämna sin partner, jag sa att jag skulle förstå om han vill sluta med alla dessa en dag. Och sedan efter 2 månaders flirtande och sms dagligen blev han plötsligt tyst.


Jag smsade honom 2 dagar efter att jag inte fått något från honom. Han sa att han kände sig överväldigad av skuld till sin partner, och att han inte fortsätter för det kommer att orsaka mig mer smärta om vi fortsätter längre än så. Jag började faktiskt gråta när jag läste ditt brev. Du och jag är så lika. Delen i slutet - där du säger "Han har fyllt mitt liv med den största glädje av kärlek och vänlighet.. Snälla berätta för mig hur man bryter detta så att han kan fatta relevanta beslut i sitt liv och leva hel med sin fru.


Eller lämna henne och ta en chans med mig! Jag ber att Gud ger dig och jag nåd och styrka att göra det som är bäst för oss: XO. Jag var förstenad att ens dejta på vilken nivå som helst eftersom mitt nuvarande förhållande i princip slutade i en total krigszon. Jag älskar den här mannen men än så länge känner jag att jag inte borde lägga någon ansträngning på det eftersom han inte har gjort ett steg för att skilja sig från sin fru. flyga någonstans för att se honom.


Jag vet inte hur jag ska uttrycka detta för honom utan att han ringer eller sms:ar mig och kastar ett rep att hålla mig i. Om en man är gift lämna honom ifred.


Det finns inget som gör det värt mödan. Om han verkligen älskar sin fru och sina barn kommer du att bli sårad. Dessutom vet jag inte om du tror på karma, men när du äntligen hittar den där killen som du tror att du vill gifta dig med, kommer han förmodligen att göra samma skit mot dig. Shushyamouth, förlåt men den mannen älskar dig inte. Han älskar det du gör för hans ego. Han älskar lyxen att ha roligt och inget verkligt ansvar gentemot dig.


Jag säger inte att han inte gillar dig. Men om han verkligen brydde sig om dig skulle han respektera dig för mycket för att låta det här fortsätta. Alla snälla älska dig själv nog att veta att du förtjänar bättre.


Den mannens fru förtjänar bättre. Och han förtjänar att bli slagen i huvudet. Jag för min del är involverad med en gift man.. Men i mitt fall var jag med honom redan innan han gifte sig med den kvinnan.. Jag har varit med honom längre än hans fru.. Jag fick reda på att han var gift i fyra månader under vårt femte år.. Jag var helt sluten.. Tänkte att jag gav upp allt för honom och ändå ser han mig som ingenting.. Han lyckades övertyga mig att stanna hos honom.. De förnyade sina löften och jag var fortfarande där..


Samma dag som de förnyade sina löften fortsatte han att sms:a mig.. Han kom till och med hem till mig på samma kväll som hela ceremonin och sov över.. Han lovar mig inte att bryta det med henne, istället är det som att han vill att jag ska bli den andra frun..


Om det inte bara är för att dölja det faktum att jag är oviktig för honom.. Det som dödar mig mest är att hela min familj vet om honom och min mamma älskar honom mycket för att han har varit med mig genom de tuffaste tiderna i mitt liv, speciellt när min mamma var extremt sjuk så jag känner mig lite låst till honom bara för att av det..


Han har också presenterat mig för sin familj förutom mamman.. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.. Jag har ett förhållande med gift man sedan 3 år. Han har två barn och fru och de är väldigt långt borta. Men vi håller ihop. Han är alltid med mig i ny lycka och sorg. Han hjälper mig mycket. Verkligheten är att han inte kan gifta sig med mig, han är lojal med sin familj. Jag är förvirrad vad det är för kärlek? Det är sann kärlek eller fejk. Jag känner mig glad när han är med mig. Det är säkert att vi inte kommer att vara tillsammans för alltid eftersom han inte kan lämna sina bebisar och fru.


Så, hur kan jag skilja mig från honom? Eller är det här kärlek eller vad? En gift man är illa nog.. föreställ dig en gift chef! Jag befinner mig så djupt att jag inte kan tänka på någon annan och kan inte föreställa mig en annan framtid än mitt jobb. Jag blev chef och jag är så hög med känslan av betydelse att jag inte kan lämna.


Han är extremt söt och omtänksam vissa dagar, extremt distanserad på andra. Hans fru finns alltid i närheten och hans barn är för små för att förstå skilsmässa. Han säger att han önskar att han bara kunde lämna henne men han är rädd för att förlora sina barn.. Han gjorde det väldigt tydligt i början att jag inte får bli kär men nu verkar han inte hålla fast vid det. Han accepterar inte andra tjejer som han attraheras av att jobba så jag blir inte avundsjuk vilket brukade vara det enda som behövdes för att bli accepterad.


Han verkar bry sig mycket om mig och är en mycket åtråvärd man, även om han tycks stöta bort kvinnor under de senaste sex månaderna. Jag bryr mig för mycket om honom. Han är verkligen jävla inuti och jag känner verkligen att jag förstår honom som ingen annan gör. Det finns en gift man som har bjudit ut mig i nästan 3 månader nu..


Han har 2 barn.. Han visar mig kärlek, omtanke och han finns alltid där för mig.. Jag har redan en pojkvän som är väldigt långt ifrån mig och som inte kommer att ses på flera år.. Är så fäst vid den här mannen och blir kär i honom..


Är förvirrad.. Behöver ett råd. Tja, här är min fråga om du dejtar en gift man och han vill att du ska bli hans andra fru, vad gör du? Gör det inte. Bara inte. Jag är 5 år och gråter nästan varje dag. Jag är för sugen för att lämna. Den svartsjuka är outhärdlig och undrar alltid hur han känner för mig.


Det gör så ont. Trött på smulor. Jag förtjänar hela limpan. Jag har sett detta när jag träffade den här mannen, är 29 och han är 40, han är gift med 2 barn, hans fru är i östra Afrika med sina barn, han besöker dem varannan månad efter att han är så snäll mot mig och påstår sig älska mig så mycket men har inga planer på skilsmässa och han älskar sin fru. Några råd till mig? Jag har samma situation med Darleen. Jag är i ett förhållande med en gift man i nästan 2 år och han har till och med skadat mig flera gånger och han aborterar till och med mitt barn utan tillstånd.


I Taiwan var det lagligt att göra det. Han är 43 och jag är 23 år gammal.. Han ljuger alltid för mig och jag vet att han till och med låg med sin fru även om han alltid förnekade det. Vad jag önskar att jag kunde släppa taget om den här typen av situation. Må Gud vägleda mig för allt och ge mig styrka att möta det. Det är den här gifta mannen som har bjudit ut mig de senaste 5 månaderna nu men jag fortsätter att tacka nej till honom eftersom jag aldrig planerat att dejta en gift man i hela mitt liv men han är en bra och trevlig man och han kan ge när som helst jag frågade honom för något han tvekar inte jag är förvirrad jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag redan har en pojkvän.


Är orolig och ställer frågor till mig själv eftersom jag älskar den här killen även om jag fick veta att han var gift och när jag frågade honom sa han att de separerade men hade en son med henne.


Han förföljer mig alltid när jag bestämmer mig för att släppa relationen på grund av de argument vi alltid har. och ändå stöder han mig inte ekonomiskt.


ska jag bara fly från det, jag blir verkligen trött men jag älskar honom!! Jag har varit med honom i 3 år, han fortsätter att lova mig en framtid men allt eftersom han gifte sig med henne fick han ett barn och säger fortfarande att han älskar mig och vill ha mig. Jag har sovit ensam i 3 år hur är denna kärlek jag känner mig kär i en gift man varför han inte var gift när jag blev med honom hur älskar män kvinnor och får dem att sova ensamma han tar hand om mig men jag har ont och tänker alltid att han bråkar med henne eller säger han sanningen han säger att han sover på soffan han där för barnen nu är jag på preventivmedel och hon har barnet hans löften till mig han gav henne detta är inte första gången han gör detta mot henne han fick ett barn med någon annan och de är fortfarande tillsammans.


Jag känner mig kär i en gift man i Vi gjorde aldrig något åt ​​det - hans känslor för mig var desamma. Jag flyttade från stan för att jag inte ville ha någon del av det men blev krossad.


Han mailade mig att han lämnade sin fru och sa att hans äktenskap hade varit ansträngt i flera år. Månader senare när jag slutade med min arbetsuppgift utomlands kom jag tillbaka för att vara med honom. Alla mina vänner sa till mig att det skulle bli en katastrof. Det har gått 7 år nu som vi har varit gifta och vi är mer kära i varandra än när vi träffades första gången. Jag är den lyckligaste kvinnan på planeten. Vissa saker var menade att vara. Jag dejtar är kär i en gift man nu vet jag inte vad jag ska göra för han har mig på sin andra plats och låter mig inte gå ut om jag inte är med honom men han gav mig historien för han håller mig säker och av vad jag vill och behöver göra men han sa mycket och gjorde mycket för att få mig nu, jag gör mer för honom än vad han gör för mig och jag är alltid ensam och innan ville han alltid gå med mig och ha kul med mig och jag vet att han ljuger för henne och nu ljuger han för mig också hur kommer jag ut innan jag blir mer skadad.


Du sa bara en sida av historien - hade du en affär med henne? Du vet. Spelar du också med henne - tro mig - Karma. Tänk om hon tar livet av sig på grund av dig? Du tror att du inte är skyldig i det här spelet om två? dålig karma kommer att hända dig eller dina barn, om du har en dotter eller syster och några killar gjorde detta mot dem och de tar livet av sig. Så var inte grym mot folk som leker med sina känslor. Du skrattade åt henne för att hon är kär i dig och du är i ett friskt tillstånd efter allt detta?


så elak. Jag arbetade i en bank med täckningsarbete. när den här idioten av en regissör trodde att hon skulle spela spel med mig. som tur var var jag för smart för hennes spel. hon ropade ut mig en morgon inför alla arbetare som frågade mig om jag älskade henne. jag sa ja rätt. hon tog detta som att jag var seriös.


men allt eftersom tiden gick. hon började vara i köket varje gång jag kom dit för att göra täckning, dvs stalker alert.


Jag har aldrig gjort någonting, bara tyst om det. hon började sedan bli aggressiv. sedan började spänningarna stiga mellan oss båda. lyckligtvis förlorade mitt företag kontraktet och jag var fri. endast fr ett fåtal utanför arbetar stalkings. nu efter att inte ha sett henne på nästan 8 veckor fick jag reda på det över internet. dvs att hon nu är i konflikt med sitt hjärta och sinne.


och konflikt till. moralen i detta är att hon startade det och nu ser det ut som att hennes handlingar har slagit tillbaka på henne och hon är nu kär i mig. men i konflikt med sig själv. nu är jag frisk efter allt detta. så det som går runt kommer runt existerar hahaha. Jag hoppas att alla här testar könssjukdomar regelbundet, för om en gift man kommer att gå bakom sin makes rygg för att ha sex, kommer en annan kvinna älskarinna, affärer, knäpp på jakt, att gå bakom sin affär partner också och vara otrogen mot DIG som väl.


måste tala min sanning mina damer. Och ja, jag var hustrun som var tvungen att gå igenom förnedring och TERROR av STD-testning och det gjorde han också när hans affär kom ut för naturligtvis och de flesta kastade de försiktigt för vinden och använde inte skydd. Jag hoppas att kvinnorna som skriver här som de "ivriga och villiga affärsparterna" kan uppleva smärtan även för en dag av att vara den förrådda maken och se utseendet på deras förkrossade barns ansikten när de inser att pappa ljuger och manipulerar och villigt förstör deras familj för sina egna patetiska och själviska syften.


Varför lämnar inte dessa män bara sina fruar? För att de äter sin tårta och äter den för en naiv och intet ont anande fru som uppfostrar sina barn åt dem, förmodligen jobbar sitt eget krävande jobb och gör lejonparten av hushållsarbetet med andra ord, barnskötare, med bröllopsring och ger respektabiliteten de vill ha för att leva framgångsrika manliga liv och en fru, som de hävdar, de älskar och en sexbot eller sexleksakslekkamrat i sin affär partner som de också, hävdar att de älskar också och inte betalar konsekvenserna, det vill säga , tills de fångade.


Eller avslöja affären själva. den lever i molnet för alltid även om han raderar sin historia. Vem som helst, med någon IT-erfarenhet, kan hitta den. Män lämnar sällan sina fruar för affärer eftersom de flesta är fittor och inte kan vara agenter för förändring eller sanning. De ljuger hellre, manipulerar och tänder på sina fruar och förmodligen även deras affärer än att vara sanna män och tala sin sanning: de vill ut ur ett äktenskap eller en affär eller bådadera.


De tror ibland att de gör mindre skada än om de bad om skilsmässa de har fel. Så damer frågar er själva om att vara någons "bebis" vidrig!


och btw få lite hjälp med det problemet - det låter som att du är offer för incest i ditt förflutna eller bara vanföreställningar är vad du drömde om som ung flicka för all del fortsätta att hjälpa till att förstöra ett äktenskap och familj. Och tro inte att ett ord du hör om hans fru är sant att de inte har tillräckligt med sex, romantik, han får inte de bj:n han fick när de gifte sig först eller körde en tvätt och torktumlare och sedan vek alla kläderna? Få mig inte igång?


Jag hoppas att du skrattar för att det ÄR äktenskap! Och glöm inte de sexiga räkningarna, att ta barn till läkare eller akuten mitt i natten för nödsituationer eller ta itu med åldrande föräldrar. Ärligt talat, växa upp damer.. om du inte vill vara mammor eller fruar Sluta hjälpa till att förstöra dessa kvinnors liv och inse att dessa män använder dig!!! Inför vissheten att förlora sitt familjeliv vilket också hjälper deras inkomstnivå!


Hoppas detta har gett er alla något att fundera över när ni bjuder in en gift man att hjälpa till att förråda hans fru, barn och utökade familj genom en affär. Skaffa dig en riktig relation.. eller här är en tanke - fokusera på dig själv och få din lycka genom en sund relation med dig själv som förhoppningsvis kommer att leda till att friskare människor vill vara i ditt liv som älskare eller vänner.


Bara några tankar från andra sidan. Och igen, snälla snälla bli vuxen redan! Hej alla, jag är separerad i 3 år nu. Jag älskade min man vi har 2 barn, men han lämnade mig för en mycket yngre tjej. Jag har varit på och av i förhållande med män både gifta och singel, tills jag träffade den här mannen.


Han berättade i början att han var gift. Jag hade verkligen inga problem med att jag älskade honom. Jag fick nyligen reda på att han är otrogen mot mig med andra kvinnor förutom sin fru. Jag är verkligen arg på honom och vill lämna men jag älskar honom fortfarande. Vad ska jag göra? Jag behöver råd hjälp mig mina damer. Jag har varit med denna söta och omtänksamma kärleksfulla gifta man.


Men jag fortsätter att göra grader tillbaka till honom varje gång jag försöker ett nytt förhållande, slutar jag tillbaka med honom eftersom jag ärligt talat älskar honom så mycket. Och han älskar mig.


Har aldrig sagt något dåligt om henne. Han säger att han älskar mig och hur han gifter sig eftersom han vid den tiden gick igenom hemska relationer och behövde ett liv. Jag måste bestämma mig för om jag ska stanna och sluta springa eller gå och aldrig se tillbaka.


Hur förbereder jag mig för båda besluten? Han har 2 tvillingar, en pojke och en flicka som de håller på att studera på gymnasiet. Hans fru vet om mig.


Vi ses mycket och vi smsar varje dag hela dagen. Ska jag bara ge upp. Vi åker bort om några månader för första gången tillsammans men han har ett arbetsmöte också. Du borde komma ut. Han kanske inte ens är den han säger att han är. Du har inte träffat honom ansikte mot ansikte.


Du har inte varit intim så ingen förlust. Släpp honom innan du finner det omöjligt. Lita på mig. Jag är 4 år och kan inte gå därifrån. Jag har dejtat en ensamstående mamma till två i två år. I början var det bara hon och jag, sedan jag, hon och tjejerna.


OMG de är så älsklingar. Jag deltar i några av hennes familjetillställningar som julmiddag, födelsedagar och vad inte. Mitt äktenskap har varit i termoil långt innan min affär. Vi har en son på college och står i skuld till våra ögon. Min fru och jag sover i separata rum nu i nästan tre år och nej vi har inte sex vi har försökt men våra kroppar svarar inte på varandra.


Jag vet att om jag lämnar hemmet kommer denna kvinna att acceptera mig i sitt liv men jag kommer att bli så ekonomiskt störd hur kan jag hjälpa henne och hennes barn. Jag vet att det inte är mitt ansvar men de där tjejerna OMG.. Shit or get off the pott Jag antar att min man gick bort efter 40 års äktenskap. Kanske saknades något men jag blev involverad med min gifta kiropraktor som har varit gift i 25 år och har 2 vuxna barn och vi inledde en sexuell affär.


Vi träffades två eller tre gånger i månaden hemma hos mig men efter 6 månader hade jag bestämt mig för att avsluta vårt falska förhållande. Han gillade att ha tillgång till mig och jag var en frisk fläkt i hans upptagna vardagliga liv.


Han hade aldrig fuskat tidigare och uttryckte ofta skuld. Han var verkligen en bra man. Faktum: han var inte tillgänglig för mig och jag slösade bort min tid på någon som aldrig kunde finnas där för mig. Jag bröt den, utan ett ord. Blockerade hans nummer Cold turkey. Han kommer aldrig att värdera mig eller uppskatta det han hade med mig så det var dags att släppa taget. Han bröt mot sin etik och sina löften och kunde inte motivera det. Jag ville inte förstöra hans liv heller. Jag kommer att bli bra. Från och med nu kommer jag att mäta kvaliteten på varje man som kommer in i mitt liv och om någon av dem är som min bortgångne man kommer jag inte att släppa dem.


och han har nämnt att om vi bodde närmare varandra skulle det vara en inpackning! Jag bryr mig mycket om honom som han gör mig. vi har nämnt om att en dag förhoppningsvis kunna träffa varandra och faktiskt hålla om varandra och ha djupa samtal ansikte mot ansikte. Jag bryr mig mycket om honom. Och var från början väldigt ärlig om sitt förhållande till sin make som han har gått igenom mycket med och inte heller på ett bra sätt..


om så är fallet någon där ute med råd snälla hjälp? Inte säker på att fortsätta eller vänta och se vad som kan vara. Något som betyder att vi bor många många mil ifrån varandra. Västkust vs östkust. Kemin vi har är galen jag vet att han älskar sina barn och make men han säger att dragningen här är verklig.


Naturligtvis har intimitet inte hänt men han har pratat om att han en dag hoppas kunna hålla om mig och hålla ett djupt samtal ansikte mot ansikte Hjälp någon? Han bodde med sin rumskamrat som har barn. Han sov på soffan. Roligt va? Nåväl förra helgen ringde jag för att han var hemma med sin dotter och hon gick ut. Jag hade tappat bort mina husnycklar, han svarade aldrig på mina samtal för att hjälpa mig eftersom han hade en nyckel till mitt hem. Hans fru var. Jag pratade med henne och hon började ställa frågor.


Jag sa sanningen, nu är jag personen som förstörde hela sitt liv. Han tyckte aldrig ens om mig som han säger. Men ändå 4 till 5 dagar i veckan kom han och tog mig på middag, stannade här i min säng och hade sex med mig. Berättade för mig att han skulle gå bara inte nu. Jag var kontrollerad med vem jag kunde prata med, vad jag kan säga. Snälla om du är i ett förhållande med en gift man gå ut innan han förstör ditt hjärta. Han var så kärleksfull mot mig.


Tog hand om mig. Berättade för mig hur mycket jag betydde för honom. Men nu betydde jag absolut ingenting för honom och det här var mitt fel. Precis som sagt, ja, hon sa till mig att han sov i hennes säng och att de hade sex. Alla lögner sedan första dagen vi träffades. Snälla gå ut och rädda ditt hjärta och din själ.


Det är så smärtsamt att få höra alla hemska sanningar. Jag trodde att han var annorlunda än andra som fuskade. Men han är verkligen den värsta sortens gift man någon kan träffa.


Jag älskar den här artikeln så mycket. Så sant att du finner dig själv avvisad och lämnad ensam när du lägger allt i samma korg för en gift man.


Om dina gifta män är riktiga och har varit ärliga mot dig från början och behandlat dig som högsta prioritet jämfört med hans familj. Fick dig att skratta, den lyckligaste personen i världen och skulle diskutera närhelst du stöter på problem. Skulle du kunna tänka dig att behålla relationen? Alla gifta män är inte brutala lögnare. Mäns hjärta är säkert större än kvinnor. En är för riktig kärlek och en för familj och status. Det finns engagemang och delat ansvar för att se till hur samhället ser på dem.


Låter konstigt men det är fakta. Se bara till att de inte sover tillsammans. Det här ämnet bör också skilja sanna och äkta gifta män från de hjärtlösa män som använder sina nära och kära för egen lust och själviska motiv. Vissa män har också investerat mycket när det kommer till långsiktiga känslor och påverkan när det är dags. Jag gillade en del av detta tills BS om att få en man att betala för dig eller stödja dig.


Hur vågar du förnedra kvinnor och få dem att tro att det enda de förtjänar är pengar. De är inte horor. Jag träffade den här killen i ett främmande land. Han bad ut mig och jag drogs direkt till honom innan han ens pratade med mig.


Vi fikade. Jag frågade rakt ut om han var gift eller hade barn. Han sa att han var separerad och hade två vuxna barn. När han sa separerade tänkte jag bokstavligen separerade som om de inte längre är tillsammans men ännu inte skild.


Jag var tvungen att åka tillbaka till mitt land. Vi höll kontakten. Jag frågade honom om jag kunde komma och hälsa på, sa han säkert. Jag kom på besök och vi började vårt förhållande. När jag kommer på besök bor vi tillsammans vilket jag mår hemskt över. I två månader? Han säger ok.. säger då ok kan du åka hem en månad i januari. Problemet är att jag tror att han verkligen älskar mig. jag älskar honom. Vi bråkar aldrig, och kommer bra överens och skrattar hela tiden. För att göra saker ännu mer konstiga är att jag hade vakna visioner att jag skulle träffa någon som älskade mig i ungefär 2.


Det pågick. Hela tiden tills jag träffade honom. Men jag känner att om han fortfarande ska vara med sin fru kanske jag borde dejta andra också. Då och då känner jag att han är falsk men för det mesta känner jag att han är uppriktig. Han sa också att han hade ett 7-årigt förhållande med en annan kvinna.


Han svarar aldrig på de samtalen framför mig. Jag är 26 år gammal och har haft en affär med min bästa vän pappa sedan jag fyllde år. Jag vet att han inte kommer att lämna sin fru och familj, men under tiden har vi sex varje dag, prata med varandra om vad vi har. re gör, vad som skulle hända om det kom ut och naturligtvis dagliga problem på jobbet.


Vi har varit så försiktiga, även när jag bodde i huset. Det började som en plats att bo på, men jag visste att han ville ha mig sedan jag var 13, så som han såg på mig, slickade sig om läpparna, klappade min rumpa, gnuggade sitt välutrustade bagage.


De behandlade mig som sin egen, ändå har jag gått över gränsen, ljugit och ändå har det fortfarande varit en av mina lyckligaste nöjen. Vi har inte tid att oroa oss, det är vår tid och ja det började som lust, sex, alla timmar på dygnet, men det har också förvandlats till kärlek. Hur svårt det än är att ta hand om hans önskemål och behov, så måste jag också ta hand om mina och därför ska jag gå ut och ta hand om mig, för en dag är jag allt jag kommer att ha.


Han behandlar mig som en drottning, vi går bort hela tiden, jag har varit på platser runt om i denna vackra värld för att jag tillfredsställer honom när som helst, vad han vill och jag vet att detta är hans skuld genom att ta mig bort. Vi har älskat på stränder, i bergen, flygplan, hissar, bilar, i huset när jag fortfarande bodde där, i mitt sovrum, hans kontor, till och med hans arbetskontor, nakenresorter, stugor, och det fortsätter och fortsätter.


Han köpte mig en 1 karats diamantring och vigselring och vi kom till och med på en historia för folk att tro som inte kände oss. Han betalar för att en ung herre ska vara till mig och kalla på funktioner som inkluderar mina vänner och familj, inklusive hans dotter, min bff. De senaste åtta åren skulle jag inte byta alls, men vi vet att det snart tar slut, eftersom jag har träffat någon som bara är 4 år äldre än mig, inte 18 år, och vi börjar planera vårt bröllop.


Nej, han är inte medveten om mitt förhållande till min stora pappa. Allt han vet är att den här familjen tog emot mig när min inte hade tid för mig och jag blir behandlad som ett av barnen. Big Daddy kommer att leda mig nerför gången, min bff kommer att vara min brudtärna och livet kommer att gå vidare som jag hoppas att det kommer att göra. Allt jag vet för nu är att min stora pappa var min första sexpartner och det har varit en fantastisk tid och jag är fortfarande hans lilla flicka.


Jag behöver åsikter. Tror du att en gift man behandlar sin fru på samma sätt eller på samma sätt? Det jag syftar på är manipulation, kontroll, känslomässigt fristående. Jag känner ärligt talat att min pojkvän är psykiskt misshandlad. Jag hade aldrig tänkt att känslor skulle vara inblandade men det är de. Han säger att de gör sin egen grej. Till och med en av hennes vänner berättade det förnuftiga för mig utan att ens veta om oss. Vi pratar om att han lämnar henne eftersom de pratar om en separation. Vi pratar om en framtid.


Han ringer och smsar dagligen kommer till mitt jobb dagligen. Bara lite förvirrad. Jag träffade den här killen för nästan 4 år sedan! Han är 18 år äldre än mig, men han var så charmig och trevlig en total gentleman, han bad ut mig och det första jag frågade om han var gift, han sa att han var skild, så vi följde med, gick ut och drack, trevligt middagar i ett par månader, sedan bestämde jag mig för att presentera honom för mina vänner och arbetskamrater på en av mina födelsedagsmiddagar, efter det var allt bra, jag träffade hans vänner och vännernas fruar, vi hade en fantastisk relation tills en av mina arbetskamrater en dag berättade att hennes man har sett mig med min pojkvän och han nämnde att han var gift!!!


Jag träffade en charmör på ett av mina resejobb, han var gift som jag. Jag gick igenom en skilsmässa, men han är fortfarande gift, jag har haft att göra med honom sedan dess, jag har flugit för att träffa honom och nu jobbar vi i samma stad, han hävdar att han är separerad och inte sover i samma stad. säng, hävdar också att de inte har sex.


Men jag erbjöd honom att stanna hos mig, när han kom till TX, och det gjorde han, vi hade sex varje dag, jag hörde varje konversation, jag satte kameror med ljud runt om i huset så att jag kunde höra varje konversation, eftersom han hade berättat för mig mycket. som om han är separerad, inte sover i samma säng, hon har inte sex och han är trött på situationen. Jag mår dåligt av att lyssna, men jag hörde hur han pratade för henne och de saker jag hörde, var galen, som att slåss, prata fram och tillbaka, om varför hon inte rör honom och varför hon inte hjälper till i huset och tar hand om barnen, och varför hon röker gräs och dricker i flera år.


Han hade varit otrogen mot henne med flera kvinnor i 10 år innan han träffade mig, jag sa till honom varför släpper du inte henne och dig själv fri, han sa det på grund av de två barnen, vill berätta för dem, men de är för små för att förstå. De kämpar alltid ekonomiskt, de har inte sex, hon sa till honom i telefonen att han visste att hon inte var sexuellt aktiv när de gifte sig för 16 år sedan. Så av allt detta träffade han mig och sa till mig att han inte kan se sitt liv utan mig i det, och han älskar mig.


Säg inte att han inte kommer att lämna sin fru och sina barn, jag kan ärligt säga att han kommer att göra det. Jag blev kvar med 4 barn och han lämnade för min bästa vän. Det var förödande för mig och mina barn, som hade känt henne i 11 år. Mitt fel var att låta henne vara min självförtroende. Hon visste allt och använde det mot mig. Vi känner fortfarande effekterna av en skilsmässa och det finns ett avstånd mellan våra barn och deras pappa. Hans flickvän är inte välkommen till några familjeaktiviteter. Så varje event är minst sagt hektiskt.


Jag har aldrig dejtat en gift man men nu är jag kär i en som verkar älska mig tillbaka. för jag sa nej. Men herregud vad jag ville. Vi var vänner i sex månader innan jag hade en aning om att han gillade mig. Sedan ytterligare ett halvår och några drinkar i han spiller det. Hans fru är avundsjuk på mig och han har haft känslor för mig länge. Jag trodde att vi bara var goda vänner som delade drinkar, intima historier och inget mer.


Jag kämpade mot vissa känslor i några månader men jag tänkte att förälskelser är hälsa. Crushes visar dig vad du gillar med människor i allmänhet och gör det lättare att identifiera framtida bra partners. Men under de senaste månaderna har jag praktiskt taget varit tvungen att stoppa mig själv från att tigga om en kyss från honom. Innan han erkände känslor erkände han att hans äktenskap var oroligt och hon var otrogen mot honom tre gånger.


Jag tänkte "Folk ljuger om sånt ibland" men, nej, det var sant. Han erkände det berusat för en av sina bästa killkompisar.


Jag antar att man kan kalla det en känslomässig affär, men vi har hjälpt varandra känslomässigt, intellektuellt och konstnärligt. Jag känner att jag är en bättre person för att jag känner honom och jag bryr mig väldigt mycket om honom som vän och nu som mer. Jag har funderat på att bara fråga honom vad han tycker om att lämna sin fru och sedan ge oss en chans. Jag vet att han tänker på mig. Men jag har också anledning att tro att han aldrig kommer att lämna henne trots sina känslor för mig och det faktum att hon var otrogen mot honom tre gånger.


En av dem med sin bästa vän. Jag kan inte föreställa mig varför han skulle stanna hos henne. Den natten erkände jag tillbaka att jag har känslor för honom men jag kommer inte att dejta en gift man. I slutändan, om han verkligen ville förändra sitt liv skulle han redan ha skilt sig från henne, tagit sig tid för sig själv och sedan övertalat mig. Fantasy tänkande kanske. Det är därför jag inte har gjort något. Men jag kunde inte stå ut med att förlora hans vänskap. Jag drömmer om hur det skulle vara att ha honom i min säng.


I mitt sinne har han redan kysst varenda tum av min kropp. SÅ jag måste kontakta honom så lite som möjligt. Jag har inte sett honom på ungefär två veckor och jag saknar honom varje dag. Jag är för Mellanöstern långt borta från din värld men jag vill dela med mig av mina erfarenheter också jag skiljer mig 2 gånger utan någon bebis och efter det kunde jag inte leva i fred vårt samhälle är väldigt litet och stängt varje kropp pratar om mig varför hon fick skilsmässa två gånger om någonting är fel på henne.


Ingen familj accepterar sin son gift med en kvinna som skilde sig 2 gånger Jag har behärskat examen men jag kunde inte hitta något jobb och min familj ville inte ha mig mer så vad jag gjorde det dummaste jag kunde göra.


Jag går med på en dejtingsajt och hittar en man från Mellanöstern som är gift med 3 barn. Jag berättade för honom om mitt liv och han bad mig gå till landet han bodde där jag gör en historia för min familj jag ska ta min doktorsexamen. djupt rörigt jag gick vi var tillsammans efter 6 månader han sa till mig förlåt att jag måste tillbaka till EU han har EU-pass han är medborgare där och för mig med mitt pass kunde jag inte gå han tar sin fru och familj och lämnar mig jag tillbaka till mitt land med Brocken hjärta Jag vill bara dö jag ville bara fly och titta nu på mig.


snälla vet ditt värde du förtjänar bäst lämna honom acceptera att det är fel du kommer att vara ledsen i veckor eller till och med månader du kommer att gråta men det är slutet på din sorg. Jag har en gift dig inte med en gift man eller en kvinna förstör inte någons hem det finns gott om människor där ute Jezebel!!! Jag träffade en kille för 3 månader sedan. Utan egentlig anledning ger jag nästan aldrig ut mitt nummer men det gjorde jag den här gången.


Han hade redan sms:at mig inom en timme. Vi skrev två dagar tills jag sa till honom att det var okej att ringa. Vi har pratat varje dag flera gånger de senaste tre månaderna. Gör en lång historia kort jag fick reda på mitt eget sätt att han är gift.

No comments:

Post a Comment